BK Fortalit Braadpan 20 cm

BK Fortalit Braadpan 20 cm

BK FORTALIT Klassiek Met de BK Fortalit haalt u een echte klassieker in huis op het gebied van bakken en braden. De Fortalit is herkenbaar aan haar emaille zwarte buitenkant en perfect sluitende b...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
BK FORTALIT

Klassiek
Met de BK Fortalit haalt u een echte klassieker in huis op het gebied van bakken en braden. De Fortalit is herkenbaar aan haar emaille zwarte buitenkant en perfect sluitende blauwe geëmailleerde binnenkant. Door de vuurvaste grepen heb je een goede grip tijdens het braden, smoren, stoven of bakken. Alle pannen zijn vaatwasserbestendig.

Culinair
Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Bovendien geleidt het warmte goed en werkt daardoor energiezuinig en snel. In de serie Fortalit pannen maak je de heerlijkste culinaire gerechten: van mals suddervlees en Roseval aardappeltjes tot Tempura. De gladde, geëmailleerde binnenkant voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen, wordt makkelijk schoon en neemt geen vuil, geur of vet aan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en zijn vuur- en ovenvast.
 
 
 
BRAADKLASSIEKER
BRAADKLASSIEKER
Met de kenmerkende zwarte buitenzijde en blauwe binnenzijde, valt deze pan onder de toppers in het BK assortiment.
 
 
WARMTEGELEIDING
WARMTEGELEIDING
Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Bovendien geleidt het warmte goed en werkt daardoor energiezuinig en snel.
 
 
HYGIENISCH
HYGIENISCH
De gladde, geëmailleerde binnenkant voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen, wordt makkelijk schoon en neemt geen vuil, geur of vet aan.
 
Afmeting
20 cm
Inhoud pan (liter)
1,4 liter
Pannenserie
BK Fortalit
Soort pan
Braadpan, stoofpan, sudderpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook