BK Profiline soeppan 24 cm

BK Profiline soeppan 24 cm
BK Profiline soeppan 24 cm

BK Profiline, geraffineerde eenvoud, veelzijdig design. De BK Profiline is een pannenserie zonder opsmuk die ongecompliceerd gemak biedt op elk fornuis. De BK Profiline pannen hebben een body van h...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 92,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BK Profiline, geraffineerde eenvoud, veelzijdig design.
De BK Profiline is een pannenserie zonder opsmuk die ongecompliceerd gemak biedt op elk fornuis. De BK Profiline pannen hebben een body van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal met een handige schenkrand. De body en bodem lopen vloeiend en afgerond in elkaar over, wat zorgt voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging. De grepen en stelen liggen prettig in de hand en zorgen voor een veilige grip tijdens het kookproces. De deksels zijn hoogglans gepolijst en maken het geheel mooi af.

Praktisch in gebruik
De BK Profiline is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Profiline is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De bovenrand van de panbody is omgekruld tot een handige schenkrand om afgieten of schenken gemakkelijker te maken. De pannen zijn gemakkelijk te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasser in.

Profiline kookpan/soeppan 24 cm, 6 liter

 

Afmeting
24 cm
Anti aanbaklaag
neen
Inhoud pan (liter)
6 liter
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
BK
Soort pan
Kookpannen
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook