Bamix Multimes

Bamix multimes
Bamix Multimes

Het multimes is het belangrijkste en het meest veelzijdige onderdeel van Bamix. U gebruikt het om rauwe of gekookte ingredienten te versnipperen of fijn te hakken om te pureren om te mixen en ...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het multimes is het belangrijkste en het meest veelzijdige onderdeel van Bamix. U gebruikt het

  • om rauwe of gekookte ingredienten te versnipperen of fijn te hakken
  • om te pureren
  • om te mixen en te emulgeren

Het mes is zo gemaakt dat u er ook heel goed mee kunt mixen. In alle bamixrecepten waar sprake is van de mixer, kunt u dus ook het multimes gebruiken.

Gebruik

Bij zachte, vloeibare of gekookte substanties houdt u de Bamix iets schuin in de kom of pan en schakelt het pas in als u het multimes in de substantie heeft geduwd. Aan laten staan tot alles fijn genoeg is. Harde groenten, harde en bevroren vruchten, maar ook vlees, vis en rauwe aardappelen moet u eerst in ca. 2 cm grote stukken snijden. Gebruik steeds een hoge, smalle kom of beker. Zet het ingeschakelde multimes op de harde ingredienten (niet duwen of drukken) en laat het mes erdoorheen draaien. Hebt u een flinke hoeveelheid te verwerken, maak dan eerst een deel fijn en voeg de rest geleidelijk bij.

Rauwkost hakken

Snijd de groenten grof voor, doe de stukken in een hoge kom en hak ze fijn met het multimes. Zet de Bamix net op de substantie, als hiervoor beschreven. Blijven stampen tot de groenten fijn genoeg zijn.


  

Volg ons ook op Facebook