Bamix hulpstuk staafmixer processormaalbak zwart

Bamix processormaalbak
Bamix hulpstuk staafmixer processormaalbak zwart

In combinatie met de Bamix is de processormaalbak een prima molen voor het fijnmalen van zowel droge als vloeibare ingrediënten zoals Noten (ook nootmuskaat) en granen, harde kazen, chocolade, i...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

In combinatie met de Bamix is de processormaalbak een prima molen voor het fijnmalen van zowel droge als vloeibare ingrediënten zoals

  • Noten (ook nootmuskaat) en granen, harde kazen, chocolade, ijsblokjes enz.
  • Het malen van kristalsuiker tot poedersuiker
  • Het malen van kruiden en specerijen
  • Het bereiden van babyvoeding, pesto’s en tapenades

Gebruik

De te bewerken ingrediënten in de processormaalbak doen, welke nooit hoger gevuld mag zijn dan de rand. Het deksel erop doen en vastdraaien. De Bamix op de meeneemstift en in de groeven in het deksel zetten en dan inschakelen.
Het beste resultaat bereikt u als u het maalbakje bij de greep in de ene hand neemt en met de andere hand de knoppen van de Bamix met een pulsend gebaar bedient en –terwijl de Bamix aan staat– zacht schudt.

Het is wenselijk dat de te malen substantie droog is. Dat houdt in dat u bijvoorbeeld keukenkruiden eerst laat drogen of ze tenminste droog dept voor u ze fijnmaalt.

Noten, peper, kaas e.d.

Kleine hoeveelheden tegelijk verwerken. Ook suiker of koffie kunt u zo prima fijnmalen. Wilt u maanzaad malen, doe er dan 1 à 2 suikerklontjes bij. Kaas of chocolade kan alleen worden gemalen als ze goed hard is, zo nodig ijskoud.


  •  


 

Volg ons ook op Facebook