Blend Active Pro

Blend Active Pro

De Blend Active Pro is een on-the-go blender en geschikt voor het bereiden van allerlei vruchten-en groentesappen, cocktails en milkshakes. Just blend & GO! De stijlvolle Blend Active Pro doet nie...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Blend Active Pro is een on-the-go blender en geschikt voor het bereiden van allerlei vruchten-en groentesappen, cocktails en milkshakes. Just blend & GO!

De stijlvolle Blend Active Pro doet niet onder voor de ‘grote’ blenders. Met een motor van 300 Watt hakt de blender zachte en harde ingrediënten in een handomdraai. De blender is voorzien van een pulsefunctie geschikt voor het mengen van de zwaarste ingrediënten zoals ijs en noten.

Afsluitbare drinktuit:
De blender wordt geleverd met een 500ml geur en smaakbestendige Tritanfles. De drinkfles is voorzien van een deksel met afsluitbare drinktuit en een rubberen greep voor extra grip.
Drankhouder:
Het formaat van de drinkfles is aangepast aan de drankhouder in de auto. Hierdoor kan men overal en altijd genieten van heerlijke blenderdrankjes.
Beschermingsdop:
Het mes wordt geleverd met een beschermingsdop. Naast het bieden van bescherming biedt het ook de mogelijkheid om nootjes en specerijen te malen.  
Accessoires:
Handleiding met recepten
Neopreen hoes

Vermogen: 300 Watt
Afmeting: 12x13x36cm
 

Volg ons ook op Facebook