Demeyere Alu Pro Hapjespan - Braadpan met rvs deksel 28 cm

Demeyere Alu Pro Hapjespan - Braadpan met rvs deksel 28 cm

Alu Pro: Unieke Demeyere technologieën die het verschil maken: Radiant® bodem met TriplInduc®: De unieke Radiant® bodem van het Demeyere aluminium kookgerei creëert een groter contactoppervlak met...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Direct leverbaar indien op voorraad

€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Alu Pro: Unieke Demeyere technologieën die het verschil maken:

Radiant® bodem met TriplInduc®:
De unieke Radiant® bodem van het Demeyere aluminium kookgerei creëert een groter contactoppervlak met het fornuis. Die zorgt voor een verhoogde stabiliteit op alle vuren en versterkt de connectie met een inductiekookplaat.

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

Aluminium Body:
De body uit koud gesmeed aluminium verzekert een goede warmtegeleiding. Het design van Alu Pro werd specifiek ontworpen met een dikkere bodem en schenkrand. De Alu Pro producten zijn daardoor extra stevig en stabiel, voor gegarandeerd kookplezier.

Duraglide Titanium:
Duraglide Titanium is opgebouwd uit 5 lagen voor een extra lange levensduur: een titanium plasma basislaag, een extra beschermingslaag voor het poreuze plasma en 3 lagen PTFE.
Duraglide Titanium is een duurzame antikleeflaag die het risico op aanbakken herleidt naar zo goed als nihil. Om de antikleef eigenschappen optimaal te houden is het gebruik van de juiste keukentool (siliconen, hout) en een grondige reiniging na elk gebruik belangrijk.

Silvinox®:
Blijvend zilverwit. De deksels van Alu Pro krijgen een Silvinox® afwerking en blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel,

Ergonomische grepen:
De roestvrijstalen grepen van de aluminium reeks Alu Pro zijn vastgehecht met solide roestvrijstalen rivetten.

Voor een langere levensduur is het aan te bevelen om de pan met de hand af te wassen.


 
Afmeting
28 cm
Anti aanbaklaag
ja
Materiaal
Aluminium
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Alu Pro
Soort pan
Hapjespan - Braadpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
Geschikt voor alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook