Demeyere Intense rvs grillpan 28x28cm

Intense grillpan
Demeyere Intense rvs grillpan 28x28cm

RVS grillpan uit de Intense serie van Demeyere. Grillen Eten klaarmaken op een metalen rooster of grillplaat en dit boven een directe hittebron zoals bv. houtskool of een fornuis wordt grillen ...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 159,00
€ 129,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RVS grillpan uit de Intense serie van Demeyere.

Grillen

Eten klaarmaken op een metalen rooster of grillplaat en dit boven een directe hittebron zoals bv. houtskool of een fornuis wordt grillen genoemd. Grillen is de laatste jaren bijzonder populair geworden omdat het u toelaat in de buitenlucht te koken en ook omdat het een snelle en caloriearme methode is. Dankzij de Demeyere-grillpan kunt u nu ook binnenshuis grillen.

Tip:
grillen zonder olie: Pan voorverwarmen op hoge stand van het fornuis. Na 20 tot 30 seconden met een vork enkele druppels water laten vallen in de pan. Wanneer de druppels neervallen en onmiddellijk bolletjes vormen die rondspringen in de pan is de juiste temperatuur bereikt. Op dat moment eerst de energiebron met ± 50% verminderen en pas daarna het vlees in de pan leggen. In het begin zal het vlees zich vasthechten op de bodem (dichtschroeien van de poriën), maar stilaan zal het vanzelf loskomen. Dan het vlees omdraaien en hetzelfde procédé herhalen.

 

  • 5-lagenmateriaal® tot aan de rand
  • Ideale warmteverdeling en goede antikleefeigenschappen
  • Gelaste greep uit roestvrij staal 18/10 - Koel op elektra
  • Ook geschikt voor oven en vaatwasser
  • 30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik) 

Afmeting
28x28 cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Demeyere
Soort pan
grillpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook