Demeyere Silver Pasta-inzet 24 cm

Demeyere Silver Pasta-inzet 24 cm

De producten van Demeyere maken het verschil, onder meer omdat Demeyere als enige ter wereld het kookgerei technologisch afstemt op de verschillende kookmethodes.   Silver staat voor stoer en krac...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De producten van Demeyere maken het verschil, onder meer omdat Demeyere als enige ter wereld het kookgerei technologisch afstemt op de verschillende kookmethodes.  

Silver staat voor stoer en krachtig kookgerei met een energiezuinig, dubbelwandig deksel.

Silvinox: 
Blijvend zilverwit. Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te reinigen en biedt een hogere weerstand tegen vingerafdrukken. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

Triplinduc:
Triplinduc is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

Inductoseal:
Supergeleidende bodem. De Inductoseal bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. Inductoseal laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water, vet of vuil in de bodem kan doordringen.

Dubbelwandig deksel:
Dat een deksel gebruiken tijdens het koken veel energie bespaart, was u waarschijnlijk niet ontgaan. Demeyere Silver is uitgerust met een extra isolerend dubbelwandig deksel, waardoor kostbare warmte en vitamines nog minder verloren gaan en de gaartijd verkort.

Ergonomische grepen:
De grepen zijn gemaakt van massief gegoten rvs 18/10 en blijven daardoor langer koel (opgepast bij gas.... vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken). Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.

Perfecte schenkrand:
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je vloeistoffen kan uitgieten zonder te morsen.

7-Plymateriaal:
Perfecte temperatuurcontrole tot aan de rand. 7-plymateriaal is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces.

Pasta-Inzet:
De pasta inzet past in alle hoge pannen met een diameter van 24 cm. Neem de pasta of geblancheerde groenten veilig uit de kookpan zonder het kookvocht af te gieten. Zo kan je het hergebruiken voor een extra portie. 
 

Afmeting
24 cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
RVS 18/10
Materiaal handgrepen
RVS 18/10
Pannenserie
Demeyere Silver
Soort pan
Pasta Inzet
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
nvt

Volg ons ook op Facebook