Kitchen Aid Artisan Magnetische Blender Keizerrood

KA Magnetic blender
Kitchen Aid Artisan Magnetische Blender Keizerrood

Krachtige motor met een maximaal vermogen van 2 pk met Intelli-Speed-technologie. Gecontroleerd vermogen met automatisch geoptimaliseerde messnelheid voor gladde of net extra dikke resultaten. 4...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 699,00
€ 499,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

  • Krachtige motor met een maximaal vermogen van 2 pk met Intelli-Speed-technologie. Gecontroleerd vermogen met automatisch geoptimaliseerde messnelheid voor gladde of net extra dikke resultaten.
  • 4 voorgeprogrammeerde receptstanden met Pulse-functie, handmatige snelheidsregeling en Soft Start-mechanisme. Gemakkelijk met 1 knop ijsdranken, smoothies, milkshakes, soep, sauen en sap maken. Voor fantastische resultaten met elk uniek programma plaatst u gewoon de mengbeker in het apparaat, drukt u de knop in en laat u de blender zijn werk doen.
  • Diamond mixsysteem met diamantvormige mengbeker en roestvrijstalen messen. Buitengewone prestaties: zorgt voor een krachtige werveling voor snel en grondig mengen.
  • Revolutionaire magnetische aandrijving met inschuifsysteem en handenvrije bediening. Ervaar het nieuwe blenden; buitengewoon gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, zonder stamper en zonder deksel vast te moeten houden.
  • Ééndelige, BPA-vrije en vaatwasbestendige mengbeker van 1,75 liter die vanzelf op zijn plaats klikt, met zachte slipvrije handgreep, goed afdichtend deksel en vultrechter waarmee ingrediënten tijdens het mengen toegevoegd kunnen worden, met geïntegreerd maatbekertje.
  • Opvallend gestroomlijnd ontwerp en gegoten constructie. Gemakkelijk te reinigen, stevig en stabiel tijdens het mengen.
  • 7 jaar garantie
 
Maximale rotatiesnelheid: 20 000 omwentelingen per minuut

Minimale rotatiesnelheid: 700 omwentelingen per minuut
Hoogte van het product: 410 mm
Breedte van het product: 190 mm
Diepte van het product: 330 mm
Hoogte van het verpakte product: 490 mm
Breedte van het verpakte product: 410 mm
Diepte van het verpakte product: 255 mm
Brutogewicht: 11,6 kg
Nettogewicht: 10 kg

Volg ons ook op Facebook