Le Creuset diep bord - pastabord - saladeschaal 22 cm soleil (geel)

Le Creuset diep bord - pastabord - saladeschaal 22 cm soleil (geel)

Een frisse en speelse collectie vaatwerk die elke tafel op een hoger niveau tilt. De duurzame aardewerken borden en kommen hebben de verfijnde lijnen, strakke profielen en elegante vormen van mooi ...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 20,00
€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een frisse en speelse collectie vaatwerk die elke tafel op een hoger niveau tilt. De duurzame aardewerken borden en kommen hebben de verfijnde lijnen, strakke profielen en elegante vormen van mooi vaatwerk, maar ze werden ook ontworpen voor praktisch dagelijks gebruik. 
De speelse collectie deelt het iconische erfgoed van Le Creuset en elk stuk heeft het kenmerkende design met drie ringen. Beschikbaar in het levendige Le Creuset kleurenpalet dus volledig combineerbaar met het kookgerei. Eating just got (more) personal. 

Kenmerken: 

  • Brede rand met de kenmerkende ringen in reliëf van Le Creuset om de borden gemakkelijk vast te nemen.
  • Een opvallend kleurenpalet dat een perfecte aanvulling vormt bij de iconische kleuren van Le Creuset.
  • Het dichte aardewerk voorkomt vochtabsorptie zodat het vaatwerk niet barst en kras- en vlekvrij is.
  • Geschikt voor de magnetron, oven, grill en de vaatwasser.
Le Creuset aardewerk:
Gebruik deze artikelen NIET op kookplaten of andere rechtstreekse warmtebronnen.
OVEN: maximum temperatuur van 260°C / 500°F. Gebruik steeds pannenlappen om het kookgerei uit de oven te nemen.
GRILL/ ROOSTER: Behoud bij gebruik onder de grill, een afstand van minimum 61/2 cm / 21/2 inches, tussen de grill en de bovenzijde van de schotel.
MAGNETRON: De handvatten kunnen warm worden bij langdurig gebruik in de microgolfoven. Gebruik pannenlappen om het kookgerei uit de microgolfoven te halen.
VAN DE VRIEZER IN DE OVEN: Voor een beter opwarming van het gerecht, is het aangeraden de diepgevrozen schotel in een koude oven te plaatsen. De schotel en de oven zullen gelijktijdig opwarmen. Controleer alvorens op te dienen of het gerecht overal en gelijkmatig warm is.
ONDERHOUD: Reinig het kookgerei voor het eerste gebruik met een heet sopje, en spoel grondig af. Voor alledaags onderhoud vult u het kookgerei met een heet sopje en reinigt u het met een afwasborstel of een zacht sponsje. Voor het verwijderen van hardnekkige resten : vul het kookgerei met een heet sopje en laat het gedurende 10 – 20 minuten weken. Reinig het hierna zoals gebruikelijk, indien nodig met gebruik van een afwasborstel of sponsje. Het aardewerk is ook vaatwasbestendig.

5 JAAR BEPERKTE GARANTIE
Le Creuset verleent 5 jaar garantie op haar producten vanaf de aankoopdatum en op alle fabricage- of kwaliteitsdefecten van het product en bij naleving van de gebruiks- en onderhoudsinstructies van de handleiding, die met het product geleverd wordt.
De schade die veroorzaakt wordt door commerciële of verkeerd gebruik, of door normale slijtage, valt niet onder deze garantie. 

Gefabriceerd overeenkomstig Le Creusets originele design en kwaliteitsnormen.

Volg ons ook op Facebook