Staub Gietijzeren pan Chistera 24 cm zwart

Staub Gietijzeren pan Chistera 24 cm zwart

Staub staat synoniem voor zachtjes laten sudderen en leent zich bij uitstek voor het bakken, braden en karamelliseren van voedsel. De vijf troeven van Staub op een rij: Staub staat voor een unie...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Staub staat synoniem voor zachtjes laten sudderen en leent zich bij uitstek voor het bakken, braden en karamelliseren van voedsel.

De vijf troeven van Staub op een rij:
  • Staub staat voor een unieke manier van garen met picots® – een soort van spikes onderaan het deksel – in een gesloten circuit. Deze picots® verzekeren een continue natuurlijke besprenkeling met condensatiedruppels: ze herverdelen de condensatie die zich vormt in de braadpan door het te laten ‘regenen’ en de condensatie niet alleen van de zijkant te laten aflopen, zoals bij de meeste braadpannen. Het resultaat is een natuurlijke, gezonde en smakelijke keuken: mals vlees, zachte groenten…
  • De Staubproducten zijn even geschikt voor knappe keukenpieten als voor beginnelingen die nieuwsgierig zijn naar aroma’s en smaken in al hun intensiteit. De zwarte, matte geëmailleerde binnenkant van de cocottes is zeer resistent voor een natuurlijke, gezonde en smakelijke keuken.
  • Alle Staub-producten hebben een egale bodem zodat je je kookplaat niet kan beschadigen.
  • De knop van de Staub-producten (1), in messing of vernikkeld, is aangepast aan gebruik in de oven.
  • Tot slot zijn de Staub-producten geschikt voor gebruik op alle kookfornuizen, inclusief inductie, en gebruik in de oven.
De multifunctionele gietijzeren pan Chistera: het deksel is uitgerust met de innovatieve Chistera techniek. Bij deze serie pannen is het deksel voorzien van druppelvormige structuren in het deksel die ervoor zorgen dat de condensatiedampen in de pan opnieuw worden opgevangen en je gerecht besprenkelen, zodat het zachtjes en evenwichtig stooft.

Pan met de hand afwassen.
Leest u a.u.b. vooraf het bijgeleverde instructieboekje voor alle tips die hierin worden gegeven over het gebruik van gietijzeren pannen.
Afmeting
24 cm
Anti aanbaklaag
neen
Inhoud pan (liter)
2,4 liter
Materiaal
gietijzer
Materiaal handgrepen
gietijzer
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen incl. inductie en oven

Volg ons ook op Facebook