Xapron Leren schort Hermes I Nero 74 cm

Xapron Leren schort Hermes I Nero 74 cm

Xapron staat voor een mooie lijn in soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de k...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 100,00
€ 70,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Xapron staat voor een mooie lijn in soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, tijdens de barbeque of tijdens het klussen. Ook beroepsmatig worden de schorten veel gebruikt door barista's, bartenders, barbers en koks. Ieder leren schort is handgemaakt, voorzien van mooie details en prettig draagbaar.

De leren schorten worden in Nederland (Waalwijk) met de hand vervaardigd. Elk schort is voorzien van een oranje wimpertje aan het etiket als herkenning voor een Nederlands product.

Xapron is ontstaan uit het engelse woord apron (schort) met daarvoor een X (kus) = Xapron.

Hermes leer is één van de soepelste leersoorten van Xapron en valt daarom in een mooie vorm om het lichaam. Deze leersoort is makkelijk met een vochtige doek schoon te maken. Deze schort heeft ook een makkelijke lus aan de zijkant om je theedoek kwijt te kunnen.

Het leren schort Hermes I is er in 2 lengtematen:

  • 74 cm (standaard lengte)
  • 89 cm (XL lengte)
100% leer

Volg ons ook op Facebook