Xapron Leren schort Tribe Rust 89cm

Xapron Leren schort Tribe Rust 89cm

Xapron staat voor een mooie lijn in soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de k...

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 109,95
€ 76,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Xapron staat voor een mooie lijn in soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, tijdens de barbeque of tijdens het klussen. Ook beroepsmatig worden de schorten veel gebruikt door barista's, bartenders, barbers en koks. Ieder leren schort is handgemaakt, voorzien van mooie details en prettig draagbaar.

De leren schorten worden in Nederland (Waalwijk) met de hand vervaardigd. Elk schort is voorzien van een oranje wimpertje aan het etiket als herkenning voor een Nederlands product.

Xapron is ontstaan uit het engelse woord apron (schort) met daarvoor een X (kus) = Xapron.

Tribe leer is een runderleer met een geschuurd uiterlijk. Tribe leer is een heel soepel vallend leer en daardoor zeer comfortabel in het dragen. Afgewerkt met cognac kleur banden van tuigleer in de hals en de taille. Op de heup heeft dit schort een leren band om een handdoek of theedoek in te hangen.

Het leren schort Tribe is er in 2 lengtematen:

  • 74 cm (standaard lengte)
  • 89 cm (XL lengte)
100% leer

Volg ons ook op Facebook