Demeyere Intense pannenkoekenpan 26 cm

Intense pannenkoekenpan
Demeyere Intense pannenkoekenpan 26 cm

Bakken & Braden Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonde...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bakken & Braden
Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonder antikleeflaag, zwaarder of lichter, hoger en lager geprijsd en dit in diverse designs. Deze producten zijn allen zeer gebruiksvriendelijk: ze zijn makkelijk te reinigen, geschikt voor de oven, op elke pan past een deksel en de grepen blijven voldoende koel.

Bak/koekenpannen 5*
De 5 sterren bak/koekenpannen zijn de ultieme bak/koekenpannen voor de professioneel maar ook voor de echte kookliefhebber. Ze zijn gemaakt van7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4,8 mm dik (3 mm voor 20 cm), bakken écht tot aan de rand (50% grotere bakoppervlakte) en zijn zo gemaakt dat een antikleeflaag echt niet meer nodig is... wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur ongeveer 30 à 50% verlagen, de pan doet de rest. Deze topproducten hebben gegoten grepen van roestvrij staal:


Pannenkoekenpan
Pannenkoeken maken wordt een waar genoegen in de pannenkoekenpannen van Demeyere.

Intense
5 sterren, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij reeksen Atlantis en Apollo.

26 cm - 3,5 cm hoog

Afmeting
26cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Demeyere
Soort pan
pannenkoekenpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook