Demeyere Multifunctionele braadpan/koekenpan 24cm + GRATIS GLASDEKSEL

Demeyere multifunction
Demeyere Multifunctionele braadpan/koekenpan 24cm + GRATIS GLASDEKSEL

Bakken & Braden Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonde...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Direct leverbaar indien op voorraad

€ 159,00
€ 125,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bakken & Braden

Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonder antikleeflaag, zwaarder of lichter, hoger en lager geprijsd en dit in diverse designs. Deze producten zijn allen zeer gebruiksvriendelijk: ze zijn makkelijk te reinigen, geschikt voor de oven, op elke pan past een deksel en de grepen blijven voldoende koel.

Bak/koekenpannen 4*
De 4 sterren bak/koekenpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt… Het 3 mm (3,3 mm voor 32 cm) dikke 7-lagenmateriaal zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding over de hele bodem en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Door de oppervlaktebehandeling (Silvinox) en de vorm zijn deze pannen zeer eenvoudig te reinigen.

Multifunction
4 sterren, met twee grepen, zonder coating, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij alle reeksen (Apollo, Atlantis, John Pawson, Industry).

20 cm, 24 cm, 28 cm en 32cm 

Afmeting
24 cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Demeyere
Soort pan
multifunctionele braadpan/koekenpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook