Demeyere Multiline koekenpan 28 cm

Multiline koekenpan
Demeyere Multiline koekenpan 28 cm

Bakken & Braden Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonde...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Direct leverbaar indien voorradig.

€ 179,00
€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bakken & Braden

Demeyere geeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bak/koekenpannen. In functie van wat u van een bak/koekenpan verwacht, heeft Demeyere een aangepast aanbod: met of zonder antikleeflaag, zwaarder of lichter, hoger en lager geprijsd en dit in diverse designs. Deze producten zijn allen zeer gebruiksvriendelijk: ze zijn makkelijk te reinigen, geschikt voor de oven, op elke pan past een deksel en de grepen blijven voldoende koel.

Bak/koekenpannen Multiline
De Multiline bak-/koekenpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt. Het 3 mm (3,3 mm voor 32 cm) dikke 7-PlyMaterial® zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Deze pannen liggen lichter in de hand en bieden een goede mix tussen hoogstaande kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Beschikbaar in 20 cm, 24 cm, 28 cm en 32cm
32 cm met tegengreep

30 jaar garantie, 10 jaar garantie voor professioneel gebruik.

 


 

Afmeting
28 cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Demeyere
Soort pan
koekenpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook