Demeyere rookpan + Gratis rookhout t.w.v. € 6,95

Demeyere rookpan + Gratis rookhout t.w.v. € 6,95

Rookset Met de rookset van Demeyere kan warm gerookt worden en is de sappige smaak van roken nu bereikbaar bij u thuis. Deze rookset werkt perfect voor alle soorten vis, vlees, zeevruchten en gev...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 a 3 werkdagen

€ 149,00
€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rookset

Met de rookset van Demeyere kan warm gerookt worden en is de sappige smaak van roken nu bereikbaar bij u thuis. Deze rookset werkt perfect voor alle soorten vis, vlees, zeevruchten en gevogelte. Verder worden ook groenten omgetoverd tot heerlijke gerechten. Veelzijdig in gebruik dient de rookset eveneens als stomer voor groenten en andere voedingsmiddelen. Hij is vaatwasbestendig, handig in gebruik en werkt op alle types fornuizen, inclusief inductie.

Roken in 4 stappen met de rookset van Demeyere:

  1. Gelieve eerst de pan voor te verwarmen op een hoge instelling. Na enkele minuten, neem een vork en laat een paar druppeltjes water vallen in de pan. Wanneer de druppeltjes neervallen en onmiddellijk bolletjes vormen die rondspringen in de pan is de juiste temperatuur bereikt. Verminder op dat ogenblik de intensiteit van het fornuis met +/- 50% en strooi twee soeplepels houtschilfers in de pan.
  2. Plaats de bijgevoegde rookkamer in de pan boven de houtschilfers. Deze rookkamer dient als bescherming tegen eventuele afdruipingen en is voorzien van rookgaten die de rook zijdelings doorlaten.
  3. Plaats de stoomrooster in de pan. Hierop kunnen de gerechten gerookt worden. Verminder ook nogmaals de intensiteit van het fornuis tot +/- de laagste stand.
  4. Plaats tot slot het deksel op de pan.

TIP: De reinigingscrème van Demeyere is ideaal bij het reinigen van de rookpan.

  • 3 lagen capsulebodem 4 mm
  • Matte afwerking - deksel glans
  • Gelaste grepen uit roestvrij staal 18/10
  • Roestvrij Staal 18/10
  • 2 jaar garantie (niet geldig voor prof. gebruik)


 

Afmeting
28cm
Anti aanbaklaag
neen
Materiaal
rvs
Materiaal handgrepen
rvs
Pannenserie
Demeyere
Soort pan
rookpan
Vaatwasserbestendig
Warmtebron
alle warmtebronnen

Volg ons ook op Facebook